Polityka prywatności

 Abyś mógł/mogła skorzystać z niektórych funkcji naszego portalu będziesz musiał/a się zarejestrować. Podczas rejestracji zapytamy Cię o Twoje imiona i nazwisko, PESEL, imię i nazwisko opiekuna prawnego i jego telefon kontaktowy, Twój adres e-mail, hasło jakiego będziesz używał/a na naszym portalu oraz płeć, wiek, miejsce zamieszkania, rodzaj pieczy zastępczej, w której przebywałeś/aś, a także informacje o Twoim wykształceniu i szkole, do której uczęszczałeś/aś. Przed korzystaniem z części dla konsultantów, mentorów i partnerów konieczne będzie również podanie imion, nazwiska, adresu e-mail, miejsca pracy oraz danych dotyczących pełnionej funkcji.Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, czas przebywania na stronie, itp.Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty email, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres email, itp.Twoje dane nie będą przekazywane i sprzedawane podmiotom trzecim. Dane zbierane podczas rejestracji będą wykorzystane wyłącznie do umożliwienia Tobie zalogowania się do naszego systemu i do celów statystycznych. Rejestracja jest obowiązkowa, jeżeli chcesz skorzystać z wybranych funkcjonalności.Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku, służą do celów statystycznych i są poddawane analizie jako wyniki sumaryczne, które nie pozwalają na identyfikację użytkowników serwisu.Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie. W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych. W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.W dowolnym momencie po zalogowaniu się do systemu, możesz wprowadzić zmiany lub usunąć swoje dane osobowe zbierane podczas rejestracji i używane do zalogowania. Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.Podmiot zbierający dane:Fundacja Robinson CrusoeBiuro Fundacji: ul. Różana 19 lok. 8, 02-548 Warszawa, tel.: 22 401 14 13W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: biuro@fundacjarobinson.org.pl

ZWIŃ

PARTNERZY STRATEGICZNI

POSŁUCHAJ ICH

Nauczyłam się wielu ciekawych rzeczy, których do tej pory nie znałam lub uważałam za trudne. Nie bardzo wierzyłam w swoje możliwości, ale udało się mi pokonać nawet te dość skomplikowane prace. Myślę, że nawet byłby ze mnie dobry magazynier.

Wioletta, Stażystka

Największa wartość staży to możliwość regularnej pracy w firmie z innymi pracownikami

Magdalena, Konsultantka

Stażysta, który jest przygotowany do powierzonych zadań i sumiennie je wykonał, powinien nabytą wiedzę wykorzystać w każdej działalności gospodarczej związanej ze sprzedażą bezpośrednio do klienta.

 Andrzej, Mentor

Spodobała mi się komunikacja między współpracownikami, rozkładanie towaru, podawanie towaru, zamawianie i rozliczanie kart płatniczych.

Marek, Stażysta

 

PARTNERZY
PROGRAMU: